ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΕΛΛΑΔΑ / 120€ ΚΥΠΡΟΣ

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το Calmteez για την άμεση εξυπηρέτησή σας αλλά και για τη διευκόλυνση των συναλλαγών σας, σας παρέχει τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

 

Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα

(Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα, θα μεταφερθείτε μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) στο σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό και τον τύπο της κάρτας, το ονοματεπώνυμο του κατόχου, την ημερομηνία λήξης και τον Κωδικό Επαλήθευσης. Η πληρωμή με πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα γίνεται σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς, η οποία και διαβεβαιώνει για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Η επιπλέον χρέωση μεταφορικών είναι 2,00 € για αποστολή στην Ελλάδα και 8,00 € για αποστολή στην Κύπρο, εκτός και αν η παραγγελία σας πληροί τους όρους για δωρεάν μεταφορικά.

Διαδικασία πληρωμής:
-Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής “Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro) μέσω Τράπεζας Πειραιώς” και θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του ePOS Paycenter.

-Εκεί επιβεβαιώνετε τo ποσό της οφειλής σας και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας

-Άμεσα θα ενημερωθείτε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας και θα επιστρέψετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Υπογραμμίζεται ότι η Εταιρεία μας ούτε επεμβαίνει ούτε έχει κάποια σχέση με την παραπάνω ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η συνεργαζόμενη τράπεζα. Ως εκ τούτου, δεν είναι σε θέση να αποθηκεύει ή να επεξεργάζεται στοιχεία καρτών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν, οφείλετε να επανεισάγετε τον αριθμό της κάρτας σας .

Επίσης η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων, που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των σχετικών συναλλαγών όπως επίσης δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης καρτών καθώς με την εισαγωγή των απαιτούμενων στοιχείων κάρτας ο ενδιαφερόμενος δηλώνει ρητώς ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα χρήσης αυτής.

Στην περίπτωση, κατά την οποία η συναλλαγή, η οποία διενεργείται μέσω της κάρτας, απορριφθεί για οιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, η αγορά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιλεγεί κάποιος άλλος τρόπος πληρωμής ή να ακυρώσετε την παραγγελία και να υποβάλλετε στη συνέχεια νέα παραγγελία με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Ουδεμία ευθύνη βαρύνει την Εταιρεία στις περιπτώσεις εκείνες, κατά τις οποίες η χρέωση ή δέσμευση ποσού στην κάρτα δεν πραγματοποιηθεί με υπαιτιότητα του Παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του Παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet Service Provider ή ISP) της τραπέζης. Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιπτώσεις της Αστοχίας υλικού (hardware) ή λογισμικού (software), αλλά και της μη έγκαιρης ενημέρωσης της Εταιρείας για ολοκλήρωση της συναλλαγής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

(Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματος σας από τη εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε! Η επιπλέον χρέωση αντικαταβολής είναι 3,00 €. (θα πληρώσετε 2,00 € το κόστος των μεταφορικών + 3,00 € τα έξοδα αντικαταβολής)

Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να εξοφληθούν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.

Για τη δική σας διευκόλυνση μπορείτε να δηλώσετε ως διεύθυνση παραλαβής το μέρος εργασίας σας εάν δεν υπάρχει κάποιος άλλος για να παραλάβει το δέμα στο χώρο σας.

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

(Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το πόσο της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό που θα σας δοθεί (Τράπεζα Πειραιώς/Eurobank)!

Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 2 ημερών (48 ώρες) από την στιγμή καταχώρησης της παραγγελίας σας και μόλις γίνει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς στο 6973950069 η στέλνοντας μας με email φωτογραφία του αποδεικτικού κατάθεσης (extrait) στο info@calmteez.gr.

Μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας η παραγγελία σας θα ακυρώνεται!

Η επιπλέον χρέωση μεταφορικών είναι 2,00 € για αποστολή στην Ελλάδα και 8,00 € για αποστολή στην Κύπρο, εκτός και αν η παραγγελία σας πληροί τους όρους για δωρεάν μεταφορικά.

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές από τράπεζα Πειραιώς προς τράπεζα Πειραιώς και από Eurobank προς Eurobank είναι δωρεάν. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα τραπεζικά έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Κατά την εκτέλεση του εμβάσματος θα πρέπει να επιλέξετε “Έξοδα σε βάρος εντολέα (DEBT/OUR)” και θα πρέπει να προσαυξήσετε το ποσό του εμβάσματος ανάλογα με την χρέωση της τράπεζάς σας.

Για παράδειγμα, πραγματοποιήσατε παραγγελία αξίας 50 ευρώ και επιλέξατε να πληρώσετε με κατάθεση/έμβασμα.

1) Αν η τράπεζά σας είναι η Πειραιώς ή Eurobank δεν υπάρχει χρέωση για το έμβασμα και το ποσό που θα καταθέσετε θα είναι 50 ευρώ (το ακριβές ποσό της παραγγελίας)

2) Αν η τράπεζά σας δεν είναι η Πειραιώς ή Eurobank και τα έξοδα εκτέλεσης του εμβάσματος που σας εμφανίζει αφού επιλέξετε “Έξοδα σε βάρος εντολέα (DEBT/OUR)” είναι π.χ. 4 ευρώ (τυχαίο το ποσό) θα πρέπει κάνετε μεταφορά 54 ευρώ γιατί :

Σύνολο παραγγελίας : 50 ευρώ
Έξοδα εμβάσματος : 4 ευρώ
Σύνολο εμβάσματος : 54 ευρώ
Θα πιστωθούν στο λογαριασμό μας : 50 ευρώ (το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας)

Αν δεν επιλέξετε “Έξοδα σε βάρος εντολέα (DEBT/OUR)” και το ποσό του εμβάσματος δεν συμφωνεί με το σύνολο της παραγγελίας η παραγγελία ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ και θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εκ νέου μεταφορά/έμβασμα για το υπολοιπόμενο ποσό.

Στο παραπάνω παράδειγμα θα είχαν πιστωθεί στο λογαριασμό της εταιρείας 46 ευρώ (50 – τα έξοδα) και θα έπρεπε να κάνετε νέα μεταφορά/έμβασμα για το για το υπολοιπόμενο ποσό.

Σημείωση
Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό Πειραιώς/Eurobank, αντί να πληρώσετε ηλεκτρονικά, μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε ταμείο οποιουδήποτε καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς/Eurobank, το ακριβές ποσό της παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6973950069 ή στείλτε μας mail στο info@calmteez.gr για περισσότερες πληροφορίες !