ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΕΛΛΑΔΑ / 120€ ΚΥΠΡΟΣ

Πολιτική Επιστροφών

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα καθώς και αλλαγή με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Οι επιστροφές και οι αλλαγές μπορούν να γίνουν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής (2,00 €) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (2,00 €) επιβαρύνουν εσάς (συν 3,00 € αν θέλετε να πληρώσετε τη διαφορά με αντικαταβολή).

Στην επιστροφή χρημάτων δεν επιστρέφονται έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς (η χρέωση της επιστροφής σας (2,00 €) αφαιρείται από το συνολικό χρηματικό ποσό της επιστροφής σας) και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Η χρέωση επιστροφής (2,00 €) ισχύει μόνο εφόσον επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας μέσω της SPEEDEX COURIER και ζητήσετε χρέωση παραλήπτη.

Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και η αρχική σας παραγγελία έχει υπερβεί το ποσό των 60,00 €, τότε τα αρχικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς (2,00 € αν έχετε κάνει κατάθεση και 2,00 €+3,00 € αν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή).

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία. Εάν παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, παρακαλείσθε να ενημερώσετε άμεσα στην εταιρεία.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

ΚΥΠΡΟΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής, καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (8,00 €) επιβαρύνουν εσάς. O πελάτης επιλέγει τον τρόπο επιστροφής των προϊόντων σε εμάς (ταχυδρομείο, εταιρεία ταχυμεταφορών) με δικά του έξοδα (χρέωση αποστολέα).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και η αρχική σας παραγγελία έχει υπερβεί το ποσό των (120,00 €) τότε τα αρχικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με το ταχυδρομείο ή με οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφορών θέλετε, με δική σας ευθύνη και χρέωση (χρέωση αποστολέα).

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας!
 • Στα εκπτωτικά προϊόντα, στα προϊόντα προσφορών για λίγες ημέρες και στις αγορές προϊόντων στις οποίες έχει χρησιμοποιηθεί εκπτωτικό κουπόνι δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, στην οποία το παραλάβατε. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.
 • Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια).
 • Αφού το δέμα φτάσει στα χέρια μας και δούμε πως τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση πραγματοποιούμε την αλλαγή ή επιστροφή.

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία, σας συνιστούμε κατά την παραλαβή του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών να αναζητήσετε στην εξωτερική μεριά του δέματος για τυχόν αλλοιώσεις ή εμφανή ελαττώματα στο εσωτερικό του και στα προϊόντα μας, προκειμένου να ληφθούν αμέσως οι απαραίτητες ευθύνες. Σε περίπτωση που επιστραφεί κάποιο προϊόν και μετά από δικό μας ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ελάττωμα, οφείλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα καθώς και αλλαγή με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας!

 • Μας αποστέλλετε email στο info@calmteez.gr ή μας ενημερώνετε τηλεφωνικώς στο 6973950069 για την αλλαγή που θέλετε να κάνετε.
 • Σας αποστέλλουμε το προϊόν αλλαγής με την SPEEDEX COURIER
 • Τοποθετείτε το προϊόν σε κατάλληλη συσκευασία και δίνετε το δέμα στον υπάλληλο που θα σας παραδώσει το προϊόν αντικατάστασης. (“χέρι χέρι”, παραδίδετε το παλιό δέμα και παραλαμβάνετε το νέο)

Το κόστος των μεταφορικών για τις αλλαγές είναι:

 • 4,00€ ευρώ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (2,00€ κόστος επιστροφής + 2,00€ κόστος νέας αποστολής)
 • 6,00€ ευρώ με αντικαταβολή (2,00€ κόστος επιστροφής + 2,00€ κόστος νέας αποστολής + 2,00€ αντικαταβολή)

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 • Μας αποστέλλετε ενημερωτικό email στο info@calmteez.gr  ή τηλεφωνικώς στο 6973950069.
 • Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής-υπαναχώρησης που θα βρείτε εδώ . (Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία τραπέζης. Επιστροφή χρημάτων γίνεται σε τράπεζα Πειραιώς & Eurobank, σε διαφορετική περίπτωση τα έξοδα τραπέζης τα χρεώνεται εξ´ολοκλήρου ο πελάτης.)
 • Έπειτα βάζετε  την απόδειξη αγοράς μέσα στο δέμα μαζί με το/τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε!
 • Στέλνετε το δέμα στα στοιχεία αποστολής που σας δίνουμε αποκλειστικά με τη SPEEDEX COURIER και με χρέωση παραλήπτη! Σε κάθε άλλη περίπτωση, στέλνοντας το δέμα με διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών τα μεταφορικά τα χρεώνεστε εσείς !

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6973950069 ή στείλτε μας mail στο info@calmteez.gr για περισσότερες πληροφορίες !