ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΕΛΛΑΔΑ / 120€ ΚΥΠΡΟΣ

Ασφάλεια Δεδομένων

Ασφάλεια δεδομένων Ηλ. Καταστήματος Calmteez.gr

τελευταία ενημέρωση 14/12/2020

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Calmteez.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

To  Calmteez.gr  χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το SSL (Secure Sockets Layer), έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες – και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Η πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα γίνεται σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς, η οποία και διαβεβαιώνει για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Υπογραμμίζεται ότι το Calmteez.gr ούτε επεμβαίνει ούτε έχει κάποια σχέση με την ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η συνεργαζόμενη τράπεζα και η τράπεζα του Αγοραστή/Πελάτη.

Ως εκ τούτου, το Calmteez.gr, δεν είναι σε θέση να αποθηκεύει ή να επεξεργάζεται στοιχεία πιστωτικών καρτών.  Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν, οφείλετε να εισάγετε ξανά τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και να δηλώσετε ρητά ότι είστε ο κάτοχος της κάρτας ή πραγματοποιείτε νόμιμη χρήση αυτής.

Το Calmteez.gr δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων και τις πολιτικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι συνεργαζόμενοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνάψει σύμβαση  για την ολοκλήρωση των σχετικών συναλλαγών.

 

τελευταία ενημέρωση 14/12/2020